Smaller Default Larger

Гонконг: зустріч молоді Східної Азії під проводом спільноти з Тезе

Приблизно 300 юнаків і дівчат з усієї Східної Азії зібралися наприкінці цього тижня в Гонконзі на зустріч, організовану монашою спільнотою з Тезе, що у Франції, на тему: «Сміливість милосердя». Вона відбувається в осередку Карітас на острові Ченґ-Чао від 10 до 14 серпня, а в ній беруть участь представники молоді Гонконґу, Макао, різних провінцій Китаю, Тайваню, Південної Кореї та Японії.

Для того, щоб «розбудити сміливість милосердя», юнакам і дівчатам запропоновано зупинитися на таких п’яти пунктах: ввіритися Богові, Який є милосердям, постійно прощати, ставати ближнім самому чи разом з іншими у випадку, коли хтось інший переживає труднощі, поширювати милосердя також і на суспільному рівні, виявляти милосердя до всього створіння.

Як зазначають організатори, завданням зустрічі є поглибити сопричастя з Богом через особисту й спільну молитву, спів і тишу, наново відкриваючи сенс життя у роздумах та взаємоподілі з іншими. Завдяки цим п’яти дороговказам молодь покликана ставати носіями миру й довіри у своєму щоденному житті.

Джерело:  http://uk.radiovaticana.va/news/2016/

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Наш відеоканал Youtube

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції