Smaller Default Larger

Постанови Сімдесят дев’ятої сесії Синоду Єпископів КГВА

 

Постанови Сімдесят дев’ятої сесії Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ, 2-3 травня 2018 року Божого, Зарваниця

  1. Взяти до уваги звіт Патріаршої літургійної комісії УГКЦ про стан виконання рішень Синоду Єпископів УГКЦ 2017 року з літургійних питань.
  2. Просити Блаженнішого Святослава створити Синодальну редакційну групу для вдосконалення методології перекладу українською мовою богослужбових текстів Псалтиря та Божественної Літургії св. Івана Золотоустого.
  3. Прийняти Пастирську програму УГКЦ для допомоги людям, котрі пережили перинатальні втрати, і теми вишколу духовенства для такого душпастирського служіння на п’ятирічний термін.
  4. Затвердити Звернення Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ до вірних, українських політиків і всіх людей доброї волі щодо виборчого процесу в Україні.
  5. Затвердити Порадник для сповідників УГКЦ.
  6. Взяти до уваги звіт Комісії у справах мирян УГКЦ.
  7. Поблагословити проведення 3-4 листопада 2018 року Божого в Києві ІІІ Всеукраїнського з’їзду мирян УГКЦ під гаслом «Покликання до святості сьогодні». Доручити Комісії у справах мирян УГКЦ виконання функцій Оргкомітету цього з’їзду.
  8. Рекомендувати єпархіальним єпископам Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ провести у своїх єпархіях та екзархатах з’їзди мирян на тему «Покликання до святості сьогодні» та делегувати своїх представників на ІІІ Всеукраїнський з’їзд мирян УГКЦ.
  9. Взяти до уваги звіт Комісії УГКЦ у справах освіти і виховання про стан католицького шкільництва в Україні та поблагословити Стратегію розвитку українських католицьких закладів освіти на 2018−2023 роки.
  10. Вісімдесяту сесію Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ провести в листопаді 2018 року Божого.

Ці постанови набирають чинності 21 травня 2018 року Божого

Голова Синоду: Блаженніший Святослав

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Наш відеоканал Youtube

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції