Smaller Default Larger

Дияконські свячення в монастирі св. Онуфрія у Львові

У вівторок, 12 лютого, на свято трьох Святителів, у Львівському монастирі св. Онуфрія, відбулися дияконські свячення бр. Миколая Козлеківського, ЧСВВ.

Урочисту Архиєрейську Літургію очолив і уділив свячення Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівської Архиєпархії. Йому співслужили о. Пантелеймон Саламаха, ЧСВВ, Протоігумен Провінції Отців Василіян Найвятішого Спасителя в Україні та священики. На урочистість завітали родичі, друзі та знайомі новопоставленого диякона та багато вірних. Святу Літургію возвеличив своїм співом хор, який прибув з парафії св. Василія Великого, що при монастирі Отців Василіян у Києві.

Під час проповіді владика Венедикт вказав на життя трьох Святителів, як гідний приклад покликання служіння Богові.

Після Євхаристійного Канону здійснено обряд дияконських свячень.

На завершення Божественної Літургії Владика Венедикт виголосив многоліття Святішому Отцю, єпископам, священикам, монашеству, всім вірним і новопоставленому диякону та його батькам і родичам.

Опісля о. Пантелеймон Саламаха, ЧСВВ подякував Владиці за уділення дияконських свячень та побажав йому плідної праці у його Архиєрейському служінні.

З цієї нагоди, щиросердечно вітаємо диякона Миколая із цією знаменною подією. Бажаємо безмежних ласк Божих у служінні на благо нашої Церкви та народу.

Джерело: osbm.in.ua



 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції