Smaller Default Larger

Малоберезнянський монастир відвідали учні Івано-Франківської школи Святого Василія Великого

alt

4 червня 2014 р., Малоберезнянський монастир Отців Василіян, в рамках своєї релігійно-туристичної поїздки на Закарпаття, відвідали учні «Католицької школи Святого Василія Великого» з м. Івано-Франківська, яка діє при Монастирі Святого Йосифа Сестер Чину Святого Василія Великого.

Разом з учнями 3-го класу, який називається «Любов», були присутні: вчителька класу сестра Єроніма Рибакова ЧСВВ, сестра Дія Загурська ЧСВВ, вихователька пані Ілона Петришин та духівник отець Григорій Анастасин ЧСВВ.

Гості відвідали монастирський храм Отців Василіян у Малому Березному і побували на хресній дорозі, що розміщена по чернечій горі, а також запізналися з історією монастиря.

Протягом перебування на території обителі, діти співали релігійні та українські народні пісні, молилися та ставили вистави.

На завершення відвідин, усі отримали для себе памʼятки: іконки Мукачівської Чудотворної Ікони Матері Божої, копія якої знаходиться в Малоберезнянському монастирі, а вихователі отримали також брошури про історію та сьогодення монастиря.

о. Франціск Онисько ЧСВВ

 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції