Smaller Default Larger

Відпуст на Буковій Гірці (Словаччина)

alt

30-31 серпня 2014 р., на Буковій Гірці у Словаччині, де розміщена церква і дім Отців Василіян, відбувся відпуст та проголошення афіліації між базилікою Св. Петра в Римі та монастирським храмом Воздвиження Чесного Хреста.

Архієрейську Божественну Літургію з цієї нагоди очолив Архієпископ і Митрополит Пряшівський Іван Баб’як, з яким співслужили Отці Василіяни: Протоігумен Словацької Провінції о. Методій Біланчик, Протоігумен Української Провінції Св. Миколая о. Павло Райчинець, Настоятель дому і храму на Буковій Гірці о. Володимир Седлачек, Настоятель монастиря в Требішові о. Полікарп Яцош та єпархіяльні священики.

Під час Літургії, Преосвященний Владика звернувся до присутніх з пастирським словом, а після завершення богослужіння, о. Петро Галько ЧСВВ зачитав Декрет про духовне з’єднання монастирської церкви на Буковій Гірці і базилікою Св. Петра в Римі.

Подячне слово на завершення святкувань промовив Протоігумен о. Методій Біланчик ЧСВВ, після чого відбулася молитва для отримання Повного Відпусту, мирування і обхід церкви.

ІСТОРІЯ МОНАСТИРЯ НА БУКОВІЙ ГІРЦІ

о. Франціск Онисько ЧСВВ

 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції