Smaller Default Larger

При Мукачівському монастирі відбулась робоча зустріч щодо діяльності капеланської служби в Закарпатській Окрузі Пласту НСОУ

 

21 травня 2018 р. у монастирі Св. Миколая Отців Василіян в м. Мукачеві відбулась робоча зустріч між представниками Закарпатської Округи Пласту НСОУ та МГКЄ щодо діяльності капеланської служби. Зустріч відбулась в рамках реалізації підписаного Меморандуму між Мукачівською Єпархією та Закарпатською Округою.

У зустрічі взяли участь: від Монастиря ОО. Василіан – о. Еміліян Гавей, від парафії села Верхній Студений – о. Іван Фурик, від парафії Св. Параскеви – П’ятниці (Ужгород) о. Дмитро Тулай, від Станиці Хуст – ст.пл.прих. Іштван Удут, від Станиці Мукачево – ст.пл. Микола Міщенко, ЦМ, від Закарпатської Округи – ст.пл. Андрій Ребрик, ЦМ.

Під час зустрічі обговорювались питання створення капеланської служби у станицях, питання співпраці станиць з парафіями, проведення окремих Служб для пластунів, прислуговування пластунів на недільних та святкових Службах Божих, участь у спільних акціях, прощах тощо.

Зустріч підготував о. Еміліян Гавей ЧСВВ, ієромонах Мукачівського монастиря.

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції