Smaller Default Larger

о. Даниїл Дербаль ЧСВВ призначений Намісником Протоархимандрита для Головного осідку в Римі

Від 3 жовтня 2022 року Божого, ієромонах Провінції Св. Миколая в Україні о. Даниїл Дербаль ЧСВВ, на основі виданого Декрету Генерального Настоятеля Отців Василіян о. Роберта Лисейка, розпочав служіння Намісника Протоархимандрита Василіянського Чину Св. Йосафата для Головного осідку Христа Царя у Римі.

До цього часу о. Даниїл виконував уряд Вікарія Провінції Св. Миколая та служіння Настоятеля Мукачівського монастиря.

Відтепер даний Чернець виконуватиме уряд Намісника для Римської обителі Отців Василіян згідно з нормами Статуту Василіянського Чину та Правильника Головного осідку.

Разом з Протоігуменом Провінції Св. Миколая о. Франціском Онисько ЧСВВ, о. Даниїл прибув до Риму для здійснення свого нового служіння 1 жовтня.

У своєму Декреті призначення Всесвітліший Отець Протоархимандрит висловив впевненість, що доцінюючи Богом дані цьому Ченцю таланти, він віддано і щиро буде здійснювати своє служіння братії для слави Божої і добра цілого Чину.

Долучаючись до побажань Генерального Настоятеля, Провінція Св. Миколая бажає своєму Ченцю, щоб Господь його благословив щедрими ласками за молитвами Пресвятої Богородиці, св. Василія Великого і наших Василіянських святих Мучеників.

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції