Smaller Default Larger

Зустріч молоді у Боронявському монастирі з нагоди празника Св. Священномученика Йосафата під гаслом «Святі з минулого − приклад для майбутнього»

 

25 листопада 2017 р., у Боронявському монастирі Отців Василіян, в день памяті Св. Свяченомученика Йосафата, відбулася зустріч молоді Хустського та Золотарівського деканатів Мукачівської греко-католицької єпархії, під гаслом «Святі з минулого − приклад для майбутнього».

Метою зустрічі було вшанування Св. Йосафата та його подвигу, а також поглиблення знання про інших святих нашої Церкви, аби взяти для себе приклад з їхнього святого життя.

Під час цього заходу, після Божественної Літургії, парафіяльні групи молоді, під проводом своїх парохів та координатора зустрічі о. Мелетія Рішка ЧСВВ, представили життя різних святих, підкреслюючи їхні подвиги і приклад, а на завершення була покладена вистава про Св. Йосафата, яку підготувала парафіяльна молодь Боронявського монастиря.

Після спільної вечері, у монастирському храмі була проведена молитва у стилі ТЕЗЕ, під час якої учасники роздумували над тим, як, за прикладом святих з минулого, наблизити себе до Бога, аби самим стати святими у майбутньому.

Разом з парафіяльними групами молоді у зустрічі взяли участь їхні духовні провідники – парохи: о. Володимир з м. Хуста, о. Петро з с. Крива, о. Михайло із с. Драгово, о. Василь із с. В. Копаня, о. Мілан із с. Копашнево та Координатор зустрічі о. Мелетій Рішко ЧСВВ з Боронявського монастиря.

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

 

Авторські права 2020 © Провінція Святого Миколая. Василіянський Чин Святого Йосафата в Україні. Усі права захищені.