Smaller Default Larger

Різдвяне паломництво до Ватикану у Рік Божого Милосердя

 

22-27 грудня 2015 р., Василіянська Провінція Св. Миколая організовує різдвяне паломництво до Ватикану, з нагоди відкриття Року Божого Милосердя, у якому візьмуть участь Протоігумен з ієромонахами Провінції, та парафіяни і добродії Монастирів.

 

ПЕРІОД ПАЛОМНИЦТВА: 22 – 27 грудня, 6 днів.

МАРШРУТ: Ужгород – Марія Повч – Венеція – Рим – Ватикан – Падова – Любляна – Будапешт.

 

  • 1 ДЕНЬ

Зустріч прочан о 7.00, посадка в автобус. Щоденні молитви. Виїзд зі Львова та переїзд до Угорського кордону. Проходження кордону. Прибуття у Марія Повч – міста в Угорщині, де у церкві св. Михаїла знаходилася славна на всю Європу чудотворна ікона Божої Матері. Вшанування ікони Богородиці. Нічний переїзд через Угорщину до Італії.

 

 

  • 2 ДЕНЬ

Ранішні молитви. Прибуття до Італії. Переїзд на кораблику до центру Венеції. Оглядова прогулянка Венецією. Божественна літургія. У Соборі Євангелиста Марка помолимось біля його мощей. Святий Марко – покровитель Венеції, який символічно представлений крилатим левом. Вільний час. Повернення до автобусу. Переїзд до готелю, поселення. Нічліг.

 

 

  • 3 ДЕНЬ

Сніданок. Ранішні молитви. Переїзд до столиці Італії. Прибуття до Риму. Поселення у готель. Відвідини архітектурних пам`яток Риму. Колізей, Римські Форуми, Вівтар Батьківщини, Фонтан Треві, Пантеон – все це чекає Вас у Римі.

Ватикан. Вільний час у Ватикані, який є незалежною державою всередині Риму. Спільна молитва у Базиліці святого Петра, яка побудована на гробі святого апостола Петра.

Участь паломників у святковій різдвяній Божественній Літургії , яку очолить святіший отець Папа Римський Франциск. Коляда на площі Святого Петра у Ватикані.

Повернення у готель. Нічліг.

 

 

  • 4 ДЕНЬ

Сніданок. Ранішні молитви. Відвідини української базиліки святої Софії, Літургія. У другій половині дня відвідини інших християнських святинь. Собор Пресвятої Діви Маріі «Великої». Катедральний собор Риму Святого Івана Хрестителя в Лятерані. Церква Чесного і Животворящого Хреста Господнього Єрусалимського. Капелла святого Лаврентія «Святая Святих» і Святі Сходи з преторіанського палацу Пилата. Собор святого Павла «За міською стіною», під головним вівтарем храму знаходиться гробниця Апостола Павла. Нічний переїзд до Падови.

 

 

  • 5 ДЕНЬ

Ранішні молитви. Прибуття до Падови. Відвідини Базиліки і молитва біля мощей святого Антонія. Відвідини Собору святої Юстини, де зберігаються мощі святого Євангелиста Луки. Божественна Літургія. Вільний час. Переїзд до Словенії. Прибуття до Любляни, оглядова прогулянка містом. Вільний час. Переїзд до готелю, поселення. Нічліг.

 

 

  • 6 ДЕНЬ

Сніданок. Ранішні молитви. Переїзд до Угорщини. Прибуття до столиці Будапешту, оглядовий автобусний маршрут по місту. Спільна молитва в базиліці святого Іштвана. Вільний час для знайомства з різдвяним Будапештом. Переїзд до українського кордону. Прибуття в Україну.

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції