Smaller Default Larger

Початок травневих богослужінь у Малоберезнянському монастирі

alt

В першу неділю травня (04.05.2014), у Малоберезнянському монастирі Отців Василіян урочисто розпочалися травневі богослужіння до Пресвятої Богородиці, які цього року проводяться з наміром вимолити для українського народу мир, злагоду і справедливість.

Насамперед, у цей день в монастирському храмі була відслужена Божественна Літургія, яку очолив Протоігумен Провінції Святого Миколая – о. Павло Райчинець ЧСВВ, з яким співслужили: Провінційний Вікарій – о. Павло Кречун ЧСВВ та Намісник Малоберезнянського монастиря – о. Даниїл Дербаль ЧСВВ.

Під час Літургії, Протоігумен виголосив для присутніх проповідь на євангельську розповідь про жінок-мироносиць (ЧИТАТИ).

Після Служби Божої, розпочався Молебень до Пресвятої Богородиці, під час якого Провінційний Вікарій звернувся до вірних з духовним повчанням на тему почитання Пречистої Діви Марії.

Щодня, протягом цілого місяця травня, в монастирі молитимуться до Божої Матері, щоб вона своїм Покровом втихомирила ворожнечу, яка повстала в Україні, та привернула мир і злагоду в нашому народі.

 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції