Smaller Default Larger

Панахида за загиблими військовослужбовцями

alt

15 червня 2014 р., у день жалоби в Україні, який оголошено у звʼязку із трагічною загибеллю військовослужбовців, що загинули 14 червня 2014 р. на Сході України, в Малоберезнянському монастирі Отців Василіян, була відслужена Панахида за душі всіх загиблих.

Після Недільної Божественної Літургії, яку служив для парафіян Намісник монастиря о. Даниїл Дербаль ЧСВВ, присутні помолилися за загиблих на Сході України військовослужбовців, а також мирних жителів, що стали жертвами бойових дій за останні місяці.

Як повідомляв УНІАН, 14 червня, близько 1.10 під час заходу на посадку в аеропорту Луганська пострілом із зенітного ракетного комплексу бойовики збили військово-транспортний літак Збройних сил України Іл-76. На борту літака, окрім 9 членів екіпажу, перебували 40 військовослужбовців. Усі вони загинули.

Того ж дня у Маріуполі внаслідок обстрілу колони транспорту троє прикордонників загинули і четверо отримали поранення. Колона попала під обстріл з автоматів і гранатомета на околиці міста, поблизу заводу «Азовсталь».

 

«Зі Святими упокой, Христе, душі слуг Твоїх, де немає болізні ні печалі, ні зітхання, але життя безконечне».

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції