Smaller Default Larger

Зустріч настоятелів у Брюховичах

 

20 лютого 2015 року у Василіянському Інституті Філософсько-Богословських студій ім. Велямина Рутського відбулась зустріч настоятелів Провінції Найсвятішого Спасителя в Україні. Серед присутніх був також Протоігумен Провінції Святого Миколая о. Павло Райчинець, ЧСВВ.

 

 

Перед початком зустрічі усі зібрались на молитві у монастирській каплиці, щоб вшанувати пам’ять Небесної Сотні, що рік тому віддала своє життя під час Революції Гідності на Майдані у Києві.

Опісля, настоятелі зібралися для обговорення спільних справ стосовно свого монашого життя і діяльності ЧСВВ. Насамперед, Протоігумен о. Пантелеймон Саламаха, ЧСВВ, звернувся до усіх присутніх з духовною наукою на тему «Сумління».

Великої уваги настоятелі присвятили суспільно-політичній ситуації в країні, адже Церква не може бути осторонь страждань свого народу. Тому отці вирішили допомагати Збройним Силам України збираючи кошти на військову форму для прикордонників. Крім цього, священики будуть допомагати усім потребуючим українцям, військовим і їхнім родинам.

На завершення Ігумен Гошівського монастиря о. Дам’ян Кастран, ЧСВВ, від імені усіх присутніх привітав Протоігумена о. Пантелеймона Саламаху, ЧСВВ, який 21 лютого святкує свій день народження.

Прес-служба osbm.in.ua

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції