Smaller Default Larger

«Веселі канікули з Богом» при Імстичівському монастирі

 

Денний християнський табір «Веселі канікули з Богом» вже вдруге відбувся при монастирі оо. Василіян в с. Імстичово, Іршавського району, Закарпатської області.

Цього разу темою табору була Божественна Літургія, згідно з побажанням єп. Мілана у Пасхальному привітанні.

Діти разом з аніматорами та духівником табору протягом тижня поглибили свої знання про Божественну Літургію. Дощовий ранок не налякав дітей: з парасольками та в ґумачках дітлахи прийшли до монастиря.

Табір розпочався зі сценки-пантоніми про Тайну Вечерю. Щодня учасники табору складали власні намірення на Святу Літургію. Веселі ігри після обіду приносили багато усмішок, щастя, дружності, а також загартовували тіло. Гуртки ручної праці допомогли дітям відкрити нові таланти. Шматки паперу, за допомогою ножиць та клею, перетворювалися у чарівних жайворонків та листівки з обличчям песика. Фарби надавали кольору автомобілям із ґіпсу та дерев’яним лопаткам. З картону та ниток діти виготовили рамку для фото, щоб приємні спогади про табір ще довго пам’яталися.

Не забули діти і про солдатів, які в зоні АТО, і приготували для них маленьких Ангелят із тканини.

Кожен з діток проявив і свій акторський талант. Казки та притчі в виконанні дітей захопили глядачів своєю неповторністю та оригінальністю. Естафети ще більше згуртували діток, додали їм впевненості в собі та дозволили відчути радість перемоги то одній, то іншій команді.

Брейн-ринг допоміг пригадати та закріпити знання про Божественну Літургію, пригадати географію, овочі, фрукти та інші знання.

Щодня табір закінчувався піснями та молитвою у церкві.

Щире слово подяки для кожного, хто молитвою, працею чи добрим словом сприяв проведенню цього табору.

Нехай добрий Господь щедро поблагословить о. Михайла Станка, ЧСВВ, о. Никанора Ситаря, ЧСВВ, аніматорів Надію Мирку, Олену Копак, Ірину Штикало, Анну Добру та Ніну Бердар, а також дітей-учасників та їхні родини.

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції