Smaller Default Larger

Празник Стрітення Господнього і свято Богопосвяченого життя в Мукачівському монастирі Сестер Василіянок

 

15 лютого 2017 р., в Монастирі «Стрітення Господнього» Сестер Чину Св. Василія Великого, відбулися святкові богослужіння з нагоди храмового празника та Дня Богопосвяченого життя.

Архієрейську Божественну Літургію з нагоди цих святкувань очолив Єпарх Мукачівський Кир Мілан Шашік, у співслужінні з ієромонахами Василіянського Чину Св. Йосафата: о. Веніамином Довганичем (Настоятель Мукачівського монастиря), о. Тарасом Іваниною (Настоятель Боронявського монастиря), о. Лукою Буняком (Малоберезнянський монастир) та о. Максимом Піштою (Імстичівський монастир), як також з парохом Мукачівського греко-католицького собору о. Йосипом Ловскою.

Інші отці уділяли вірним Святу Тайну Покаяння: о. Михайло Станко ЧСВВ – Намісник Малоберезнянського монастиря та о. Василь Копин – парох храму Зіслання Святого Духа у Мукачеві.

В богослужіннях взяли участь численні Сестри Василіянки з різних монастирів в Україні на чолі з Протоігуменею м. Даниїлою Винник, як також з Настоятелькою Мукачівського монастиря с. Емелією Кіяк та іншими Настоятельками. Теж були присутні Сестри Служебниці Непорочної Діви Марії та Сестри інших згромаджень.

  • Під час Літургії, Владика Мілан виголосив святкову проповідь:

{s5_mp3}http://www.osbm.org.ua/audio/20170215mukstritpropmilan.mp3{/s5_mp3}

 

З нагоди святкувань, вкінці богослужінь, подячне слово промовила Протоігуменя м. Даниїла Винник.

Під час обіду, Сестри представили святковий концерт.

 

Подячне слово Протоігумені м. Даниїли Винник ЧСВВ:

 

 

 

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції