Smaller Default Larger

Архієрейська Божественна Літургія в Мукачівському монастирі Отців Василіян

 

В неділю 30 липня 2017 р., в Мукачівському монастирі Отців Василіян була відслужена Архієрейська Божественна Літургія, яку очолив Преосвященний Владика Василій Тучапець ЧСВВ – Екзарх Харківський, у співслужінні з місцевими ієромонахами: Настоятелем о. Веніамином Довганичем ЧСВВ та о. Полікарпом Погоріляком ЧСВВ.

Владика Василій молився Літургію разом з жителями міста Мукачева, які є прихожанами Василіянського монастиря. До них Владика теж звернувся з пастирським словом під час проповіді, а вкінці, помолившись з усіма перед Мукачівською Чудотворною Іконою Божої Матері, уділив монашій спільноті та вірним своє Архієрейське Благословення й окропив усіх свяченою водою.

  • Цими днями, Кир Василій перебуває в Провінції Св. Миколая на запрошення Отців Василіян для участі у святкових заходах: 29 липня Владика взяв участь у посвяченні памʼятного меморіалу о. Йосифу Завадяку ЧСВВ поблизу м. Хуста, а 1-2 серпня візьме участь у святкуваннях відпустового празника Св. Пророка Іллі в Боронявському монастирі.

 Фото: Мукачівський монастир ЧСВВ

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції