Smaller Default Larger

До василіянської парафії у Малому Березному завітав Святий Миколай

 

Ввечері 18 грудня 2017 р., до Василіянського храму у Малому Березному завітав Св. Миколай, на зустріч з яким зібралися парафіяльні діти разом із своїми батьками.

Присутні готувалися до зустрічі із Св. Миколаєм участю у Божественній Літургії, яку служив Адміністратор парафії о. Лука Буняк ЧСВВ.

Під час Літургії діти з батьками під проводом священика молилися зокрема за те, щоб Св. Миколай подарував мир у нашій країні та якнайскоріше припинення війни, а також за те, щоб Святий у цей празник обдарував небесними і земними подарунками найбільш потребуючих та опущених, особливо дітей-сиріт.

Після спільної молитви за Україну «Боже великий, єдиний», діти зустріли Св. Миколая, якого вітали своїм святковим виступом та отримали від нього подарунки.

Цього дня, в рамках Акції «Допоможи Святому Миколаю», парафіяльні діти разом з ієромонахами Малоберезнянського монастиря, почали відвідувати у Малому Березному дітей-сиріт, напівсиріт та найбільш потребуючих, із святковою виставою та подарунками, які вони власноручно для цього готували та зібрали за допомогою пожертв.

 

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції