Smaller Default Larger

Річні Василіянські реколекції у Провінції Успіння Пресвятої Богородиці в США

 

З 27 по 31 серпня 2018 р. Б., для Ченців Американської Провінції Успіння Пресвятої Богородиці, відбувся другий тур річних василіянських реколекцій, провідником яких був о. Франціск Онисько ЧСВВ, Провінційний Економ і Секретар Провінції Св. Миколая в Україні.

Реколекції відбулися в Монастирі Св. Йосафата у Глен Кові, де протягом п’яти днів ченці-василіяни брали участь у спільних літургійних відправах, духовних конференціях, а також мали можливість поспілкуватися між собою та обмінятися досвідом духовного життя й душпастирського служіння.

Отці і Брати Василіянської Провінції у США, зокрема ті, що взяли участь у згаданих духовних вправах, виконують своє служіння в таких містах як: Нью-Йорк: Мангеттен, Бронкс, Асторія; Глен-Ков, Чикаго, Детройт, а також Рим (Італія).

Перший тур річних реколекцій, в яких взяв участь Протоігумен о. Василь Салковський ЧСВВ та інші ченці, відбувся у Глен-Кові 18-22 червня, під проводом згаданого о. Франціска О.

Проведення реколекцій у згаданому Монастирі Св. Йосафата, забезпечив Ігумен о. Євген Хомин ЧСВВ, за що учасники висловили йому окрему подяку.

Подячне слово для реколектанта на завершення духовних вправ сказав Провінційний вікарій о. Еміліян Дорош ЧСВВ.

Завершилася ця духовна віднова молитвою до Богородиці – Матері і Заступниці Василіянського Чину, а також піснею «Тебе, Бога, хвалимо…», Апостольським благословенням і окропленням свяченою водою.

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції