Smaller Default Larger

Провінційні збори в Малоберезнянському монастирі - 02/2018

 

15 жовтня 2018 р., в Малоберезнянському монастирі відбулося чергове зібрання Ченців Провінції Св. Миколая в Україні, за участю Головного Радника та Секретаря Василіянського Чину Св. Йосафата – Впр. о. Діонисія Заведюка ЧСВВ.

Основною темою зібрання було представлення Правил Василіянського Чину Св. Йосафата в новій редакції, які вступили в дію 1 жовтня. Цю тему висвітлив на зібранні, запрошений для цього о. Діонисій. Були також зачитані Декрети і листи Всесвітлішого Отця Протоархимандрита Ґенезія Віомара ЧСВВ стосовно видання Правил та впровадження їх в дію і застосування.

Крім того, були представлені перебіг і висновки із Зустрічі Протоігуменів та Провінційних економів, яка відбувалася в Римі у днях 18-21 вересня, а також інші важливіші питання, пропозиції, інформації й анонси.

З нагоди Празника Покрови Пресвятої Богородиці, який відзначався напередодні, Ченці Провінції відновили свою синівську посвяту Пречистій Діві Марії. Чин відновлення посвяти очолив у монастирському храмі Протоігумен о. Андрій Белеканич ЧСВВ.

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції