Smaller Default Larger

«Інтернет – це також дорога до неба». Молодіжний табір при Малоберезнянському монастирі

 

З 12 по 17 серпня 2019 р. Б., у Малоберезнянському монастирі оо. Василіян проходив молодіжний табір за темою «Інтернет – це також дорога до неба». Мета табору була показати молоді, що навіть через інтернет можна бути з Богом.

У ньому брали участь 51 особа з різних куточків Закарпаття, а саме: с. Імстичево, с. Бороняво, с. Дунковиця, м. Ужгород, с. Малий Березний та смт. Великий Березний. Були три команди, які провадили духовні особи. Перша команда мала назву «Де поділася Любов». Її вів о. Мелетій Рішко ЧСВВ. Друга команда мала назву «Точка доступу до Бога». Головний аніматором був бр. Христофор Юрик ЧСВВ. І третя команда називалася «Wi-Fiз Богом». Провадив її бр. Миколай Костак ЧСВВ.

Тиждень був насичений та цікавий. Всі разом брали участь у різний спортивних іграх, ходили на природу, уважно слухали науки духовних отців та братів. А ще у нас була зустріч друзів, у якій кожен розказував про себе. І звичайно була молитва Тезе.

Найперше, дякуємо Богу, що допоміг нам провести табір без всяких пригод. Дякуємо о. Кипріяну Зейкану ЧСВВ за чудову науку про покликання. Звичайно ж подяка нашим головним аніматорам за таку чудову організацію табору, а також велика подяка помічним аніматорам, які завжди допомагали всі і у всьому. Щиро дякуємо нашим чудовим кухаркам за смачні сніданки, обіди та вечері. Без Вас ми би не обійшлися. І звісно подяка всім учасникам нашого табору. Як би не Ви, його би не було для кого робити, Ви були невід’ємною частинкою. Ще раз усім дякуємо і надіємося до нових зустрічей!!!

  • Мірка Цинканич

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції