Smaller Default Larger

Божественна Літургія у Крехівському монастирі з нагоди вшанування 100-ліття від дня народження о. Ісидора Патрила ЧСВВ

 

26 жовтня 2019 р. Б., в рамках святкування 100-ліття від дня народження о. Ісидора Патрила ЧСВВ, у Крехівському монастирі була відслужена заупокійна Божественна Літургія та Панахида на монашому цвинтарі, де похований цей визначний Василіянин.

Очолив Божественну Літургію Генеральний Вікарій Василіянського Чину Св. Йосафата о. Йоанікій Чверенчук, з яким співслужили: Протоігумен Провінції Найсвятішого Спасителя в Україні о. Йоан Школик ЧСВВ, Ігумен Крехівського монастиря о. Іван Майкович ЧСВВ, Економ та Секретар Провінції Св. Миколя в Україні о. Франціск Онисько ЧСВВ, Ігумен Жовківського монастиря о. Володимир Маланюк ЧСВВ, Віце-ректор ВІФБС о. Єронім Грім ЧСВВ, о. Іпатій Ващишин ЧСВВ з Львівського монастиря та о. Климентій Стасів ЧСВВ з Червоноградського монастиря, а також священики, які приїхали до Крехівської обителі з паломниками.

Під час Літургії о. Генеральний Вікарій виголосив проповідь, в якій згадав життя о. Ісидора, повне чеснот і прикладу до наслідування.

{s5_mp3}http://www.osbm.org.ua/audio/20191026krehivprop.mp3{/s5_mp3}

 

Після Служби Божої ієромонахи та чернеча братія з вірними процесійно прибули на монаший цвинтар до могили світлої пам’яті о. Ісидора, де помолилися Панахиду за його упокій.

 

 

Нехай буде йому ВІЧНАЯ ПАМ’ЯТЬ!!!

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції