Smaller Default Larger

Паломництво з мощами св. Йосафата  

00

У Провінції Святого Миколая триває паломництво з мощами св. свщмч. Йосафата Кунцевича ЧСВВ, по парафіях Мукачівської Греко-Католицької єпархії. Місія проходить у рамках відзначення ювілею 400-ліття мученицької смерті святителя.

*******

23 липня, в сьому неділю після Зіслання Святого Духа, ченці Василіяни з Боронявського монастиря відвідали Парафію Успіння Пресвятої Богородиці у м. Виноградово. Зустрічав мощі парох храму та Архідекан мукачівського архідеяконату о. Мирослав Сипко. Після встановлення святих мощей у храмі відбулись Богослужіння. Зранку о 8:00 Божественну Літургію відслужив о. Кипріян Зейкан ЧСВВ йому співслужив о. Августин Сокол, парафіяльний сотрудник. О 10:30 год. Божественну Літургію очолив парох храму. Під час обидвох Літургій було виголошено проповіді про особу св. Йосафата, також всі вірні мали можливість приступити до св. Тайни Сповіді, яку уділяв о. Еммануїл Хмара ЧСВВ. На завершення було уділено Апостольське Благословення та відпуст повний.

1. . -

Парафія Успіння Пресвятої Богородиці у м. Виноградів

30 липня, у восьму неділю після Зіслання Святого Духа, мощі св. Йосафата завітали до парафіяльного храму Покрова Пресвятої Богородиці в с. Крива на Хустщині. Парафіяни та мешканці села на чолі з всечесним о. Петром Немешем зустріли ченців Василіян з мощами св. Йосафата на початку села, звідки всі процесійно прийшли до Храму. В 11:00 год. розпочалась Урочиста Божественна Літургія, на якій було виголошено проповідь про св. Йосафата його життя та чесноти. Вірні також мали можливість приступити до святої Тайни Покаяння, а на завершення отримати Апостольське Благословення та відпуст повний.

011. . -

Парафія Покрови Пресвятої Богородиці в с. Крива

*******

03 -

Божественна Літургія у м. Виноградів

012. . -

Процесійна хода у с. Крива

013. -

014. -

Парафія Покрови Пресвятої Богородиці у с. Крива

015. -

Божественна Літургія у с. Крива

016. . -

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції