Smaller Default Larger

Місійні відвідини Греко-Католицьких парафій Закарпаття з мощами Святого Йосафата

1.  -

У рамках відзначення ювілею 400-ліття мучеництва св. Йосафата Кунцевича ЧСВВ, у Провінції Святого Миколая триває паломництво з мощами Святого Йосафата по парафіях Мукачівської Греко-Католицької єпархії.

* * * * * * *

15 жовтня, у двадцяту неділю після Зіслання Святого Духа, (за григоріянським календарем), ченці Василіяни з мощами св. Йосафата відвідали Парафію св. апостолів Петра і Павла в смт. Іршава. Зустрічав мощі о. Василь Лутак, парафіяльний сотрудник, і після встановлення їх у храмі усі присутні молились Молебень до св. Йосафата. Опісля служилась Божественна Літургія, яку очолив о. Полікарп Погоріляк ЧСВВ. На Літургії було виголошено проповідь про св. Йосафата його життя та чесноти. Також всі вірні мали можливість приступити до св. Тайни Сповіді. На завершення було уділено Апостольське Благословення та відпуст повний.

* * * * * * * 

2  -     

3  -

4  -

* * * * * * *

 22 жовтня, у двадцять першу неділю після Зіслання Святого Духа, (за григоріянським календарем), мощі св. Йосафата завітали до парафії Покрова Пресвятої Богородиці у с. Сільце. Зустрічав мощі о. Михайло Тернинко разом з парафіянами на подвір’ї храму. Після обходу храму з мощами св. Йосафата та встановлення їх у храмі відбувся молебень до цього Святого та урочиста Божественна Літургія, яку очолив о. Полікарп Погоріляк ЧСВВ. На завершення було уділено Апостольське Благословення та відпуст повний. 

6.  -

7  -

8  -

9  -

10  -

11  -

* * * * * * *

29 жовтня, в Неділю Христа Царя, мощі св. Йосафата завітали до парафіяльної спільноти у с. Довге, якою опікується о. Степан Лях. Зранку о 9:30 вірні молились Молебень до св. Йосафата, опісля служилась Божественна Літургіа яку очолив о. Полікарп Погоріляк ЧСВВ. Під час Літургії було виголошено проповідь про особу св. Йосафата. Також всі вірні мали можливість приступити до св. Тайни Сповіді, а на завершення відбулось уділенння Апостольського Благословення, відпусту повного та мирування.

12.  -  .

13.  -  .

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції