Smaller Default Larger

Протоігумен відвідав ВІФБС та зустрівся з братами-студентами з Провінції Святого Миколая

23-24 грудня 2012 р., Протоігумен о. Павло Райчинець ЧСВВ, відвідав Василіянський Інститут Філософсько-Богословських Студій у Брюховичах та провів зустріч з братами-студентами з Провінції Святого Миколая, які навчаються у цьому навчальному закладі.

Під час поосібної та загальної зустрічі із студентами, Протоігумен о. Павло запізнався з їхнім навчальним процесом та іншими справами, що стосуються навчання. Натомість брати мали змогу висловити Протоігумену свої успіхи та бажання, як також і труднощі.

На даний час, у Василіянському Інституті Філософсько-Богословських Студій навчаються п’ять студентів з Провінції Св. Миколая:

бр. Максим Пішта ЧСВВ (ІV-ий курс),

бр. Еміліян Гавей ЧСВВ (ІV-ий курс),

бр. Кипріян-Климентій Зейкан ЧСВВ (ІІІ-ій курс),

бр. Еммануїл Хмара ЧСВВ (ІІ-ий курс),

бр. Домінік Костак ЧСВВ (І-ий курс).

На закінчення зустрічі, Протоігумен побажав братам-студентам Дарів і проводу Святого Духа у їхньому навчанні, та витривалості у монашому покликанні.

Для Отців і Братів Провінції Св. Миколая, згадані брати-студенти є великою надією у її подальшому розвитку і діяльності. Тому нехай Господь обдарує їх усіма потрібними ласками у їхньому теперішньому формуванні, для добра Провінції, до якої вони належать, як також для добра цілого Василіянського Чину і Церкви.

о. Франціск Онисько ЧСВВ


 


 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції