Smaller Default Larger

Відбулися Провінційні збори в Провінції Святого Миколая

27 червня та 2 липня 2013 р., в Провінції Св. Миколая проводилися Провінційні збори двоякого характеру. 27 червня в Провінційному осідку у Малому Березному відбулися загальні зібрання Отців і Братів, а 2 липня в Мукачівському монастирі, Протоігумен зустрівся з Настоятелями Монастирів Провінції Св. Миколая.

Під час загального зібрання в Малоберезнянському монастирі, Провінційний Вікарій о. Павло Кречун ЧСВВ, виголосив для присутніх духовну науку, після чого Протоігумен о. Павло Райчинець ЧСВВ, обговорив з Отцями і Братами актуальні питання з життя і діяльності Провінції, та подав до відома останні важливі повідомлення.

Крім того, на цій зустрічі, Настоятель Боронявського монастиря о. Тарас Іванина ЧСВВ, який є Координатором Місійної діяльності Провінції, висвітлив різні аспекти цієї ділянки праці за останній час, а опісля інші Отці, які беруть участь в Місійній діяльності Провінції, висловили свої спостереження та пропозиції.

На зібранні Настоятелів в Мукачівському монастирі, Протоігумен обговорив з Отцями питання іншого характеру, які стосувалися управління Монастирями та організаційних справ.

о. Франціск Онисько ЧСВВ



 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції