Smaller Default Larger

Інаугурація академічного року у ВІФБС

У понеділок, 16 вересня, у Василіянському інституті філософсько-богословських студій ім. Йосифа Велямина Рутського, що в Брюховичах, розпочався новий навчальний рік. Офіційна інаугурація академічного року відбулася в четвер, 19 вересня 2013 року.

З цієї нагоди, вже за традицією, до інституту завітав Протоігумен Провінції Найсвятішого Спасителя в Україні о. Пантелеймон Саламаха, ЧСВВ та відслужив Вечірню.

Опісля, Провінційний настоятель щиросердечно привітав студентів і викладачів з початком нового навчального року. У проповіді Протоігумен наголосив на неабиякій важливості навчання, а також закликав жити і весь час перебувати у любові та бути відкритим на діяння Святого Духа, а Він неодмінно буде діяти і провадити впродовж цілого життя.

Після проповіді, під спів семінарійного хору, о. Пантелеймон поблагословив студентів свяченою водою.

Ректор о. Йосафат Хаймик, ЧСВВ, офіційно зачитав склад студентів на 2013-2014 навчальний рік, а також від імені всієї спільноти подякував усім за присутність та підтримку і попросив про молитву.

Цього року у Василіянському інституті навчаються 39 студентів з різних країн світу: Аргентини, Бразилії, Словаччини, США та України.

За матеріалами: osbm.info

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції