Smaller Default Larger

Розпочалася «Проща слідами Івана Павла ІІ»

4 жовтня 2013 р. розпочалася «Проща слідами Івана Павла ІІ», організована Протоігуменом Василіянської Провінції Святого Миколая о. Павлом Райчинцем ЧСВВ, в якій взяли участь парафіяни монастирських парафій, що діють в Провінції та її добродії.

В програмі Прощі є відвідини таких міст, як: Ченстохова і Краків (Польща), Ватикан, Рим, Венеція та Асиж (Італія), Відень (Австрія) і триватиме вона до 12 жовтня.

Забезпечує проведення Прощі «Паломницький Центр Рафаїл».

Ввечері 4 жовтня, більша частина паломників вирушила автобусом з Малоберезнянського монастиря, а інші приєдналися в м. Ужгороді та м. Мукачеві.

В м. Мукачеві, Протоігумен о. Павло поблагословив паломників на щасливу подорож і побажав якнайкраще використати участь у цій Прощі.

Разом з паломниками „слідами Івана Павла ІІ” вирушили Отці-Василіяни: Андрій Белеканич з Малоберезнянського монастиря, Михаїл Станко ‒ Настоятель Імстичівського монастиря, Мелетій Рішко з Боронявського монастиря і Тадей Мисюк з Мукачівського монастиря.

Бажаємо паломникам цієї Прощі щасливої і благословенної подорожі, як також почерпнути для себе духовного багатства з відвідин релігійних та історичних місць, заступництва Блаженного Івана Павла ІІ та щедрих Божих Ласк.

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції