Smaller Default Larger

Презентація книги «Cвятий Йосафат Кунцевич (1580-1623) як свідок віри в епосі релігійної контроверсії»

25 листопада 2013 р., в день пам’яті священномученика Йосафата, у Римі, при Генеральному Домі Отців Василіян, відбулася презентація наукової праці Ієромонаха Василіянської Провінції Св. Миколая, отця доктора Павла Кречуна ЧСВВ, «Cвятий Йосафат Кунцевич (1580-1623) як свідок віри в епосі релігійної контроверсії».



Це видання присвячене 50-тій річниці перенесення мощей святого Йосафата до Базиліки святого Петра у Римі під час ІІ Ватиканського Собору, та має на меті ознайомити сучасного читача з непересічною постаттю великого святого.

На презентації, під час якої Автор відповів на запитання присутніх стосовно своєї праці, слово мали: модератор, професор Олег Турій, проректор з наукової роботи УКУ, Протоархимандрит Василіянського Чину Св. Йосафата о. Генезій Віомар ЧСВВ, Єпископи УГКЦ та Єпарх Мукачівський Владика Мілан Шашік, професор Степан Павлюх, академік Національної академії наук України, професор Олег Турій, проректор з наукової роботи УКУ, професор Ярослав Москалик, Протоігумен Провінції Найсвятішого Спасителя в Україні о. Пантелеймон Саламаха ЧСВВ та інші Отці Василіяни і гості.

Фото: о. Єфрем Кончак ЧСВВ



 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції