Smaller Default Larger

Нічні чування перед празником святого пророка Іллі у Боронявському монастирі

alt

З 1-го на 2-ге серпня 2014 р., у Боронявському монастирі Отців Василіян відбулися нічні чування з нагоди празника святого пророка Іллі.

Розпочалося вшанування покровителя Боронявського монастиря Хресною ходою з науками по чернечій горі, яку провів о. Віктор Квасній, ЧСВВ, Секретар Провінції Найсвятішого Спасителя в Україні.

Опісля була відслужена Велика Вечірня, яку очолив Преосвященний Владика Володимир Ющак, ЧСВВ, єпископ Вроцлавсько-Гданської Греко-католицької єпархії у Польщі, що прибув до Боронявського монастиря на празник святого пророка Іллі. Преосвященному владиці Володимиру співслужили о. Діонізій Заведюк, ЧСВВ, та ієродиякон Максим Пішта, ЧСВВ, співали отці та брати Василіяни.

Після Вечірні о. Йосафат Хаймик, ЧСВВ, Ректор Василіянського Інституту Філософсько-Богословських Студій, що в Брюховичах, у співслужінні отців Василіян та єпархіяльних священиків, відслужили Службу Божу. Дияконував на Святій Літургії ієродиякон Еміліян Гавей, ЧСВВ.

Молодіжну частину чувань провів о. Мелетій Рішко ЧСВВ разом з учасниками прощі до Боронявської Чудотворної Ікони Божої Матері, яка проходила тут з 28 липня.

Фото: Володимир Багнюк

 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції