Smaller Default Larger

Розпочав свою діяльність офіційний портал Василіянського Чину Святого Йосафата


Ви зможете збагатитись цікавою та корисною інформацією, обмінятись думками, поспілкуватись, та просто оригінально провести час на веб-порталі: www.osbm.info. Розробляють сайт ченці Василіянського Чину Святого Йосафата, які присутні в багатьох країнах, на різних континентах.


У своєму привітальному слові (http://osbm.info/?page_id=2016) для відвідувачів сайту отець протоархимандрит Василіянського Чину Василій Ковбич звернув увагу на те, що ченці радо відповіли на заклик Святішого Отця Венедикта XVI про використання новітніх засобів комунікації для поширення християнських ідеалів та цінностей і розробили сайт, де кожен зможе знайти для себе щось особливе і, крім того, матиме можливість ближче познайомитись із Василіянською чернечою родиною, з її структурою, пріоритетними завданнями, харизмами та апостолятом.

Сайт із кожним днем розвивається: додаються нові інформації про діяльність василіянських провінцій у різних країнах світу, офіційні звернення вищих настоятелів, мультимедійні інформації тощо.

Повідомив: о. Йоаким Ковальчук, ЧСВВ

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції