Smaller Default Larger

Святі Літургії з нагоди початку нового 2012 року у Малоберезнянському монастирі та в с. Мирча

31 грудня, у Малоберезнянському монастирі, як також у Парафіяльній церкві Покрова Пресвятої Богородиці, що в сусідньому с. Мирча, яку обслуговують отці Малоберезнянського монастиря, були відслужені урочисті Святі Літургії з нагоди закінчення 2011 року і початку нового 2012 року.

У Малоберезнянському монастирі Св. Літургію, яка розпочалася о 22.00, очолив Намісник монастиря − о. Даниїл Дербаль ЧСВВ.

У своїй проповіді, о. Даниїл наголосив, що: „земний день перемінюють у вічний день Господній три виміри. Це – слово Боже, яке дає Божественну форму нашому людському життю; Євхаристія, яка перевтілює нас в тіло Христове; і любов, яка призводить до виконання динамізму трансцендентності людини”.

На закінчення духовного слова, о. Даниїл звернувся до парафіян словами: „Сьогодні, закриваючи сторінку книги свого життя і розпочинаючи нову, просімо Господа Бога щоб «Навчив нас рахувати дні наші, щоб ми дійшли до розуму доброго», щоб ми уміли за допомогою тих Дарів, які Він нам дав, перемінювати оце тлінне і проминаюче у нетлінне та вічне, і щоб в такий спосіб осягнули спасіння”.

Після св. Літургії відбулося виставлення Святих Тайн і благословення.

Закінчилися богослужіння окропленням свяченою водою.




 

 

 

 

 

 

 

 


 

У Парафії Покрова Пресвятої Богородиці в сусідньому с. Мирча, Святу Літургію, з нагоди закінчення старого і початку нового 2012 року, відслужив о. Тарас Іванина ЧСВВ.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції