Smaller Default Larger

Розпочалися урочисті святкування в Провінції Святого Миколая

 

17 грудня 2016 р., Великою Вечірнею з Литією, в Малоберезнянському монастирі розпочалися святкування, з нагоди урочистого початку Ювілею 400-ліття Василіянського Чину Святого Йосафата та вшанування Покровителя Провінції Святого Миколая.

Очолив святкову Вечірню Протоігумен Провінції о. Андрій Белеканич ЧСВВ, у співслужінні з Провінційним Вікарієм о. Павлом Кречуном ЧСВВ та Провінційним Радником і Намісником Малоберезнянського монастиря о. Михаїлом Станком ЧСВВ.

У святковій Вечірні взяли участь Ченці Василіяни з різних Монастирів, зокрема з Василіянського Інституту Філософсько-Богословських Студій (Брюховичі-Львів), на чолі з Ректором о. Пантелеймоном Трофімовим ЧСВВ, як також з Крехівського монастиря, на чолі з Ігуменом о. Іваном Майковичем ЧСВВ. Крім того, на богослужіння завітали Сестри Монахині Чину Святого Василія Великого з м. Перечина та Настоятелька Сестер із Згромадження Дочок Св. Франциска з Великого Березного.

Центральні богослужіння відбудуться в неділю 18 грудня, згідно із святковою програмою, які очолить Преосвященний Владика Іриней Білик ЧСВВ, Канонік Папської Базиліки Santa Maria Maggiore (Рим – Італія).

З нагоди цих святкувань, у храмі виставлена Ікона Святого Миколая Чудотворця, яка буде освячена Преосвященним Владикою Іринеєм, після Архієрейської Божественної Літургії.

 

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

НОВИНИ ЦЕРКВИ

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції