Smaller Default Larger

Оприлюднено Послання Папи Венедикта ХVІ з нагоди 49-го Всесвітнього дня молитви за покликання

У понеділок, 13 лютого 2012 р, у Ватикані оприлюднено Послання Папи Венедикта ХVІ з нагоди 49-го Всесвітнього дня молитви за покликання, який відзначатиметься 29 квітня цього року. Його тема: «Покликання – дар любові Бога».

У Посланні Святіший Отець окремо наголошує, що родини – спільноти життя та любові – є місцем, де можна наново відкрити красу і значення священства та богопосвяченого життя.

Венедикт ХVІ підкреслює, що джерелом усякого досконалого дару є Бог-Любов. Кожне створіння, а, зокрема, кожна людська особа, є плодом думки та любові Бога, любові безмежної, вірної, вічної. Джерелом кожного покликання є ініціатива безмежної Божої любові, яка в усій повноті проявляється в Ісусі Христі. Папа звертає увагу на високий вимір християнського життя, який полягає в тому, щоб любити так, як Бог. Йдеться про любов, яка виражається у повній самовідданості себе самих, у вірний і беззастережний спосіб.

Венедикт ХVІ звертається до єпископів, священиків, богопосвячених осіб, катехитів і до всіх, хто трудиться на виховній ниві, щоб сприяти розквітові великодушних відповідей на Божий поклик.

Радіо Ватикан

Додати коментар


Захисний код
Оновити

НОВИНИ ЦЕРКВИ

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції