Smaller Default Larger

Подячна Божественна Літургія в Осідку Провінції Св. Миколая з нагоди завершення Провінційної Капітули

 

16 лютого 2020 р. Б., в Малоберезнянському монастирі була відслужена подячна Божественна Літургія з нагоди завершення Провінційної Капітули, яка тривала тут від 10 по 14 лютого.

Очолив Літургію Протоігумен Провінції о. Франціск Онисько ЧСВВ, у співслужінні з новообраними: Провінційним вікарієм о. Даниїлом Дербалем ЧСВВ і о. Полікарпом Погоріляком ЧСВВ, як також з вислуженою Провінційною управою: о. Андрієм Белеканичем ЧСВВ, о. Павлом Кречуном ЧСВВ та о. Михайлом Станком ЧСВВ. Разом з ними співслужив також адміністратор монастирської парафії о. Лука Буняк ЧСВВ.

 

  • Під час Літургії Протоігумен о. Франціск виголосив проповідь до євангельської притчі про блудного сина, яка в цю неділю проголошується у Церкві:

{s5_mp3}http://www.osbm.org.ua/audio/2020sluzhpokapituli.mp3{/s5_mp3}

 

На завершення богослужіння Протоігумен оголосив загальні результати проведення Капітули та представив для вірних новообраних Радників, однак підкреслив, що ця сьогоднішня Служба Божа є в першу чергу подячною, а дякуємо ми в особливий спосіб вислуженим: Протоігумену о. Андрію, Провінційному вікарію о. Павлу та Провінційному раднику о. Михайлу.

Слово подяки також висловив о. Андрій, привітавши новообраного Протоігумена та його Раду.

Після многоліття, Протоігумен також в особливий спосіб подякував усім вірним за їхні молитви і співпереживання щодо проведення згаданої Капітули.

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції