Smaller Default Larger

Відбулося загальне зібрання Ченців Провінції Св. Миколая

В Провінції Св. Миколая відбулося перше цьогорічне зібрання Отців і Братів, яке проходило у Провінційному осідку (Малоберезнянський монастир) в середу 30 січня 2013 р.

В зібранні взяли участь представники усіх чотирьох Василіянських Монастирів на Закарпатті, як також Управа Провінції Св. Миколая.

На початку, Протоігумен о. Павло Райчинець ЧСВВ, привітав учасників зібрання, і сказав вступне слово, після чого запросив Провінційного Вікарія о. Павла Кречуна ЧСВВ, виголосити для присутніх духовну науку, яка, за словами Протоігумена, є важливою і невід’ємною частиною кожних чернечих зборів у Провінції.

У своїй конференції, Провінційний Вікарій підняв тему: «Монашество і сьогодення: старі і нові проблеми». Також, о. Павло розкрив тему загальнолюдської та духовної зрілості і незрілості в монашому житті.

Опісля, отці і брати мали змогу поставити Провінційному Вікарію запитання стосовно виголошеної ним конференції і спільно обговорити дану проблематику.

Наступною частиною зібрання, було обговорення питань, які стосуються монашого життя і апостольської праці Ченців Провінції.


 


 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції