Smaller Default Larger

Вертепна вистава Крехівського Новіціяту «ШУКАЧ ХВИЛИНИ»

Вертепна вистава «ШУКАЧ ХВИЛИНИ», представлена братами новиками та кандидатами ЧСВВ із Крехівського монастиря 2 лютого 2013 р. Б., зібрала чимало глядачів у Будинку Культури ім. К. Рубчакової в Чорткові.

Невимушена гра акторів через змістовні слова вистави, над якою працювали самі брати – монахи, донесла до присутніх правдиві вартості людського життя на землі. Брат Роман (один із учасників вистави) сказав, що ціль була досягнута. Це відчувалося по настрою глядачів у залі і по їхньому сприйнятті почутого.

Євангельські правди, на фоні Різдвяної історії, яку перечитували, по кілька раз, представники різних верств суспільства, актуально презентують сучасній людині, як важливо у теперішній час не поспішати. Вартість часу, який часто марнуємо,не замислюючись, що кожна хвилинка є даром Бога, через головного героя – ШУКАЧА ХВИЛИНИ і стала осердям Різдвяної вистави ,яку вдало приготували ще зовсім юні новики і кандидати із Крехівського монастиря ЧСВВ.

На закінчення брати подарували відомі різдвяні колядки, а їм підспівували присутні в залі глядачі.

Правлячий Архиєрей Бучацької єпархії владика Дмитро Григорак,ЧСВВ подякував гостям за ті творчі хвилини призадуми над часто забутими  цінностями. Згадуючи свій новіціят, владика побажав Василіянському Чину численних покликань і заохочував присутніх не жаліти своїх дітей до богопосвяченого життя.

Джерело: buchacheparchy.org.ua



 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції