Smaller Default Larger

У м. Мукачеві відбувся духовний вишкіл

На перші весняні вихідні, у Монастирі Сестер Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії в м. Мукачеві, відбувся духовний вишкіл дівчат присвячений підготовці до Великого посту.

Провідником зустрічі був о. Лука Буняк ЧСВВ, з яким учасниці обговорювали значення Великого посту та його потребу для людської душі. Отець-провідник зосередив свої роздуми на Притчі про блудного сина з недільного читання Євангелії.


«Роздумуючи над постаттю блудного сина, ми, несподівано для кожного з нас, впізнали самих себе, – ділиться своїми враженнями одна з учасниць. – Адже більшість з сучасної молоді відповідає цьому образу. Відходячи від люблячого Батька, розтринькуючи свій запал і таланти на пусті, миттєві розваги та задоволення, ми шкодимо самі ж собі, гублячи дорогу до істинного Щастя. Але Бог – наш люблячий Отець, все ж таки постійно чекає нас і готовий щомиті розпалити наші серця Своєю вічною любов’ю. Закриваючи очі на наші упадки, Він постійно протягує нам руку і чекає… чекає коли ж ми нарешті повернемося до рідної домівки.

Особисто для мене було дуже цікаво - послухати думки кожної із учасниць цих реколекцій, якими ми охоче ділилися наприкінці. Адже кожна людина – унікальна, зі своєю власною дорогою, досвідом та історією. Слухаючи думки один одного, ми збагачуємося, ростемо і на мить єднаємося нашими серцями в Бозі».

За матеріалами: dyvensvit.org

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції