Smaller Default Larger

Відбулися Провінційні збори в Провінції Святого Миколая

27 червня та 2 липня 2013 р., в Провінції Св. Миколая проводилися Провінційні збори двоякого характеру. 27 червня в Провінційному осідку у Малому Березному відбулися загальні зібрання Отців і Братів, а 2 липня в Мукачівському монастирі, Протоігумен зустрівся з Настоятелями Монастирів Провінції Св. Миколая.

Під час загального зібрання в Малоберезнянському монастирі, Провінційний Вікарій о. Павло Кречун ЧСВВ, виголосив для присутніх духовну науку, після чого Протоігумен о. Павло Райчинець ЧСВВ, обговорив з Отцями і Братами актуальні питання з життя і діяльності Провінції, та подав до відома останні важливі повідомлення.

Крім того, на цій зустрічі, Настоятель Боронявського монастиря о. Тарас Іванина ЧСВВ, який є Координатором Місійної діяльності Провінції, висвітлив різні аспекти цієї ділянки праці за останній час, а опісля інші Отці, які беруть участь в Місійній діяльності Провінції, висловили свої спостереження та пропозиції.

На зібранні Настоятелів в Мукачівському монастирі, Протоігумен обговорив з Отцями питання іншого характеру, які стосувалися управління Монастирями та організаційних справ.

о. Франціск Онисько ЧСВВ



 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

НОВИНИ ЦЕРКВИ

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції