Smaller Default Larger

Відпустові святкування з нагоди празника Успіння Пресвятої Богородиці у Мукачівському монастирі.

1

15 серпня 2024 р.Б. у монастирі св. Миколая оо. Василіян у Мукачеві, відбулись урочисті святкування з нагоди празника Успіння Пресвятої Богородиці. Божественну Літургію очолив о. Франціск Онисько, ЧСВВ, Протоігумен Провінції св. Миколая в Україні

* * * * * *

Перед Літургією, о. Роман Кундзір, ЧСВВ, з Брюховецького монастиря, відслужив святкову Утренню. Після неї о. Кипріян Зейкан, ЧСВВ, магістр новіціяту, разом з братами та паломника помолився Акафіст до Пресвятої Богородиці.

Урочиста Божественна ЛІтургія розпочалась об 11:00. Очолив її о. Франціск Онисько, ЧСВВ, Протоігумен Провінції св. Миколая. Йому співслужили о. Лука Буняк, ЧСВВ, настоятель Мукачівського монастиря, о. Роман Кундзір, ЧСВВ з Брюховецького монастиря, о. Микола Григорук, Парох храму св.Параскеви у селі Фитьків на Івано-фраківщині та єпархіальні священники.

На завершення відбулось уділення повного відпусту, молитва до чудотворної ікони Мукачівської Богородиці, кроплення свяченою водою, многоліття та мирування.

Щира подяка і повага Силам Оборони України, які щодня та щохвилини захищають нас і майбутнє нашої країни та завдяки яким, ми мали змогу провести ці урочисті святкування.

Важливо наголосити, що в часі святкувань, пластуни з рою "Лісові мавки", організували благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, на якому всі охочі могли придбати розмальовані медяники, мед, та інші смаколики.

* * * * * *

Пресвятая Богородице, спаси нас!

* * * * * *

* * * * * *

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

НОВИНИ ЦЕРКВИ

Історія ЧСВВ OSBM

Історія Провінції

Історія монастирів

Помʼяник Провінції